Charlotte Østergaard Christensen 

Erfaring: +20 år  |  Uddannet i interiørbranchen  |  Passion for indretning og interiør styling

Profile.jpg

+rum

God interiør styling er ikke kunst

– men håndværk

+rum er interiørstylist Charlotte Østergaard.

Jeg er uddannet i interiørbranchen, og jeg har – hold da op – mere end 20 års erfaring med indretning og interiør styling. Mine kunder er både private, fotografer samt bolig- og interiørkunder.

For mig er styling et håndværk. Jeg går praktisk til værks – uanset om der er tale om private indretningsopgaver eller store internationale fotoprojekter.

Derfor kender jeg vigtigheden af, at der er styr på processen fra briefing til den færdige leverance. Og det har jeg.

Min omfattende erfaring med store internationale møbel- og designbrands sikrer jer en stylist med god kommerciel forståelse og løsninger, der passer til målgruppen.

Jeg er kendt for et køligt og erfarent overblik, mine kreative indslag – og min højlydte latter. Og så har jeg naturligvis et stort netværk at dygtige og relevante samarbejdspartnere, hvis I har behov for andre kompetencer.

Og du kan kontakte mig lige her.

 Referencer 

”Charlotte är bidrar med härlig energi, hon är flexibel, ser både helhet och detaljer och levererar med snabbhet. Hon är prestigelös men samtidigt har hon stor integritet inom sin profession. ”

Linda Nielsen – Projektleder på IKEA1

“Working with Charlotte is always a pleasure. She has a creative flair and eye for styling that sets her apart. In her work you can always finding something different; a new way to show a product or a space. She always remains open to ideas and feedback, and on top of all that, she is a really fun, friendly person.”

Hayley Lambert – Visual Merchandising Manager | Establishment IKEA SEA

”Jeg har arbejdet sammen med Charlotte ved flere lejligheder på koncept udvikling, og gør det meget gerne igen. Ikke alene mestrer hun at skabe enestående koncepter, hun er også fantastisk til både at sætte sig ind i kunden situation og udfordre den, og derigennem løfte resultatet til et helt nyt niveau. Charlotte er en yderst behagelig og inspirerende person at samarbejde med.”

Irene Katballe – CEO | C-level Management | Interim Management | National and International